#ZigZagHR

 

Sinds september 2019 mag ik mijzelf trotse en toegewijde huisfotograaf noemen van #ZigZagHR. Dat wil zeggen dat ik foto’s neem tijdens de talrijke ‘Connect and Learn events, maar ook gedurende de ‘rond-de-tafel’ gesprekken en podcast opnames én portretten maak van de geïnterviewden, als zij zelf niet over rechtenvrije foto’s beschikken. Ook de coverfoto’s komen telkens uit mijn camera.

What She Says…

Het is bijzonder fijn samenwerken met Caroline omdat ze heel professioneel is maar ook het DNA heeft waar wij bij #ZigZagHR zo veel belang aan hechten. Dat vertaalt zich niet alleen in schitterende foto’s in ons magazine en levendige sfeerbeelden van onze connect & learn events, maar ook in bijzonder tevreden klanten & HR directeurs waar Caroline langsgaat voor fotoshoots. Mensen voelen zich meteen op hun gemak bij Caroline. Ze toont ook een grote interesse in de mensen en de opdrachten, denkt mee na, heeft oog voor details die ik zelf niet altijd zie, ze probeert zichzelf ook continu heruit te vinden in stijl & aanpak en gaat aan de slag met feedback die ze krijgt. Caroline is ook heel veelzijdig wat het type opdrachten betreft: ze doet zowel portretfotografie, als event fotografie maar deinst er ook niet voor terug om actiefoto’s te maken, bijvoorbeeld toen we met Sven Nys en Paul Vandenbosch en 30 HR directeurs & ondernemers zijn gaan fietsen.”

#ZigZagHR werd opgericht door Lesley Arens en is dé HR-community voor progressieve HR professionals in België die HR professionals en leidinggevenden op maandelijkse events connecteert én inspireert over de toekomst van HR door het delen van best & next practices, en dit zowel online als in een maandelijks tijdschrift. Sinds de zomer van 2020 brengt #ZigZagHR zelfs een eigen podcast uit die te beluisteren, maar ook te bekijken is.

 ook samenwerken?

Overtuigd van wat we samen kunnen bereiken? Neem contact op en samen bespreken we de mogelijkheden.